×

Înregistrare

Informații despre profil

Datele de conectare

sau autentificare

Prenumele sunt obligatorii!
Numele de familie este obligatoriu!
Prenumele nu sunt valide!
Numele de familie nu este valabil!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este obligatorie!
Acest e-mail este deja înregistrat!
Parola este necesara!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți 6 sau mai multe caractere!
Introduceți 16 sau mai puține caractere!
Parolele nu sunt identice!
Termenii și condițiile sunt obligatorii!
Emailul sau parola sunt greșite!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Ciocolata delicată cu un gust rotund și echilibrat se remarcă printr-o aromă plină de cacao cu note lemnoase și un strop de lemn dulce. Această ciocolată de 72% este creată dintr-o combinație atent selectată de diferite tipuri de boabe de cacao din America Centrală, Africa și Java, numită Kayambe.

Marca

Michel Cluizel

38,90 Lei

28,90 Lei

In stoc

Detalii

Ciocolata delicată cu un gust rotund și echilibrat se remarcă printr-o aromă plină de cacao cu note lemnoase și un strop de lemn dulce. Această ciocolată de 72% este creată dintr-o combinație atent selectată de diferite tipuri de boabe de cacao din America Centrală, Africa și Java, numită Kayambe.

 

A primit premii de la concursuri internaționale:

pentru predecesorul său până în 2020: medalie de argint, Academy of Chocolate, 2016, categoria "Best Dark Bean to Bar Under 80%"
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, vanilie Bourbon reală. Poate conține urme de nuci, lapte și gluten.

Calitate excepțională: Michel Cluizel lucrează îndeaproape cu fermierii și îi sprijină pentru a păstra metodele tradiționale de cultivare și fermentare a boabelor de cacao. Acesta asigură condiții echitabile pentru agricultură și viață. Pentru a păstra aromele specifice, Michel Cluizel folosește prăjirea îndelungată la temperaturi scăzute. Pentru a obține aromele de neegalat ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire. Prăjirea, măcinarea și amestecarea efectivă a boabelor de cacao au loc deja în Franța, la Voiron.

Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca comercială "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, în practică, că folosește în produsele sale:

numai unt de cacao pur, fără adaosuri de grăsimi vegetale,
vanilie Bourbon naturală în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale.
Compania garantează, de asemenea, că nicio materie primă nu a trecut prin procesul de iradiere sau ionizare.
Greutate și dimensiuni: 70g, 161×79×7 mm

Informații Suplimentare

Brand Michel Cluizel
Categorii Ciocolata neagra, Michel Cluizel

Scrieți Propria Recenzie

Coșul Meu

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.