Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Procent ridicat - 45% - ciocolată cu lapte cu bucăți de caramel sărat (18%) cu unt sărat (0,02%). Un strop de caramel sărat accentuează în mod surprinzător dulceața subtilă a acestei ciocolate netede și catifelate. Un deliciu cu adevărat interesant!
Ciocolată cu lapte Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale - cu bucăți de caramel cu unt sărat
A primit premii la concursuri internaționale:
medalie de aur, Academy of Chocolate, Londra, 2013, categoria "Cel mai bun baton de ciocolată cu lapte aromat"
medalie de bronz, International Chocolate Awards, 2014, categoria "Batoane de ciocolată cu lapte aromatizate cu incluziuni sau bucăți"
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, bucăți de caramel 18% (zahăr, unt cu procent ridicat, lapte praf integral, lapte praf cu conținut scăzut de grăsime, sare) boabe de cacao, vanilie Bourbon reală. Poate conține urme de nuci și gluten.
Calitate excepțională: Michel Cluizel lucrează îndeaproape cu fermierii și îi sprijină pentru a păstra metodele tradiționale de cultivare și fermentare a boabelor de cacao. Acesta asigură condiții echitabile pentru agricultură și viață. Pentru a păstra aromele specifice, Michel Cluizel folosește prăjirea îndelungată la temperaturi scăzute. Pentru a obține aromele de neegalat ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire. Prăjirea, măcinarea și amestecarea efectivă a boabelor de cacao au loc deja în Franța, la Voiron.
Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca comercială "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, în practică, că folosește în produsele sale:
numai unt de cacao pur, fără adaosuri de grăsimi vegetale,
vanilie Bourbon naturală în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale.
Compania garantează, de asemenea, că nicio materie primă nu a trecut prin procesul de iradiere sau ionizare.
Greutate și dimensiuni: 100 g, 161×79×10 mm
Academia de Ciocolată a fost înființată la Londra în 2005. Pe lângă evaluarea calității ciocolatei urmată de premii anuale, principalul său obiectiv este de a motiva producătorii de ciocolată să se angajeze în comerțul echitabil și durabil.
International Chocolate Awards este o competiție internațională independentă care evaluează anual tot ce s-a creat mai bun în lumea ciocolatei de calitate. Scopul său este de a sprijini ciocolatierii inovatori, precum și fermierii care cultivă boabe de cacao de o calitate excepțională.
Informații Suplimentare
Brand | Michel Cluizel |
---|---|
Categorii | Ciocolată aromatizată, Ciocolata cu lapte, Michel Cluizel |