"/>
×

Înregistrare

Informații despre profil

Datele de conectare

sau autentificare

Prenumele sunt obligatorii!
Numele de familie este obligatoriu!
Prenumele nu sunt valide!
Numele de familie nu este valabil!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este obligatorie!
Acest e-mail este deja înregistrat!
Parola este necesara!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți 6 sau mai multe caractere!
Introduceți 16 sau mai puține caractere!
Parolele nu sunt identice!
Termenii și condițiile sunt obligatorii!
Emailul sau parola sunt greșite!
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g
  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

Plantația Mangaro este situată în zona Ambohimarina, în valea râului Sambirano, în nord-vestul Madagascarului. Și-a câștigat numele de la denumirea junglei care înconjoară cu umbra sa arborii de cacao - Mangamaro "Țara unde cresc arborii de mango". Solul, pe care copacii de mango îl hrănesc de secole, conferă boabelor de cacao un gust exotic unic. Aici se cultivă boabe de cacao din soiul foarte aromat și rar Criollo.

Marca

Michel Cluizel

38,90 Lei

30,90 Lei

In stoc

Detalii

Ciocolată cu procent ridicat - 50% - de lapte de plantație din Madagascar. Ciocolată delicată, cremoasă și fină. Este apreciată pentru debutul său de miere-caramel, care se dezvoltă în arome de fructe tropicale și stafide, urmate de un post-gust cu note de miere ușoară și turtă dulce. Această compoziție aduce o senzație de bucurie, iluminatoare.

Plantația Mangaro este situată în zona Ambohimarina, în valea râului Sambirano, în nord-vestul Madagascarului. Și-a câștigat numele de la denumirea junglei care înconjoară cu umbra sa arborii de cacao - Mangamaro "Țara unde cresc arborii de mango". Solul, pe care copacii de mango îl hrănesc de secole, conferă boabelor de cacao un gust exotic unic. Aici se cultivă boabe de cacao din soiul foarte aromat și rar Criollo.

Michel Cluizel vine în 2021 cu o nouă ediție în care îmbunătățește gustul ciocolatelor sale de plantație prin creșterea conținutului de boabe de cacao la cel puțin 70% pentru ciocolata neagră și 47% pentru ciocolata cu lapte. Atunci când face ciocolată, el se preocupă de fiecare pas al fabricării ciocolatei. Pe ambalaj veți găsi acum semnele tipice ale țării de origine a boabelor de cacao. Pe lângă numele plantației, veți afla, de asemenea, numele zonei și notele de degustare de bază.

A primit premii de la concursuri internaționale:

medalie de bronz, Academy of Chocolate, Londra, 2009, categoria "Cel mai bun baton de ciocolată cu lapte"
locul I, Salon du Chocolat, Paris, 2009
finalist, International Chocolate Awards, 2014, categoria "Batoane - Batoane cu lapte simplu/origin"
Ingrediente: lapte praf integral, boabe de cacao, unt de cacao, zahăr, vanilie Bourbon reală. Poate conține urme de nuci și gluten.

Calitate excepțională a ingredientelor: Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, practic, că folosește în produsele sale:

numai unt de cacao pur, fără niciun amestec de grăsimi vegetale,
vanilie Bourbon naturală în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale,
și toate produsele sunt 100% fără prezența organismelor modificate genetic.


Greutate și dimensiuni: 70g, 161×79×7 mm

Fabrica de ciocolată a familiei Michel Cluizel produce ciocolată excepțională din 1948. Aceasta este situată în Normandia, în nordul Franței.

Premiul "Great Taste Award" este echivalentul din lumea gurmandă al Oscarurilor din cinematografie. Asociația britanică "Guild of Fine Food" îl acordă anual produselor alimentare de cea mai bună calitate și cele mai gustoase din categoria respectivă.

Academia de ciocolată a fost înființată la Londra în 2005. Pe lângă evaluarea calității ciocolatei urmată de premii anuale, principalul său obiectiv este de a motiva producătorii de ciocolată să se angajeze în comerțul echitabil și durabil.

Salon du Chocolate este o expoziție internațională de ciocolată care are loc în fiecare toamnă la Paris.

Informații Suplimentare

Brand Michel Cluizel
Categorii Ciocolata cu lapte, Michel Cluizel

Scrieți Propria Recenzie

Coșul Meu

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.