×

Înregistrare

Informații despre profil

Datele de conectare

sau autentificare

Prenumele sunt obligatorii!
Numele de familie este obligatoriu!
Prenumele nu sunt valide!
Numele de familie nu este valabil!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este obligatorie!
Acest e-mail este deja înregistrat!
Parola este necesara!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți 6 sau mai multe caractere!
Introduceți 16 sau mai puține caractere!
Parolele nu sunt identice!
Termenii și condițiile sunt obligatorii!
Emailul sau parola sunt greșite!

Rambursarea produselor

Înlocuirea sau schimbarea unui produs

Puteți returna produsul dvs. pentru pentru o înlocuire gratuită în termen de 14 zile de la primirea comenzii inițiale.

În conformitate cu legea, nu este posibilă returnarea sau schimbarea lenjeriei și a jucăriilor erotice, a conținutului de tip audio-vizual, a cărților și a revistelor.

Mărfurile returnate trebuie să fie nedeteriorate și nefolosite, ambalate în ambalajul lor original, astfel încât să poată fi revândute.

Orice mărfuri returnate trebuie să fie returnate pe adresa noastră în ambalajul original intact, cu scrisoare recomandată (nu prin numerar la livrare). Acestea ar trebui să fie însoțite de factură și o notă în care să indicați produsele pe care doriți să le schimbați sau să le returnați.

Dreptul de retragere din contract în 14 zile

În conformitate cu legea, nu este posibilă returnarea sau schimbarea lenjeriei și a jucăriilor erotice, a conținutului de tip audio-vizual, a cărților și a revistelor. Dacă returnați un articol, asigurați-vă că acesta nu este folosit, nu este deteriorat și este ambalat în ambalajul său original, astfel încât să poată fi revândut.

Orice mărfuri returnate ar trebui să fie trimise înapoi la adresa noastră în ambalajul original intact. Acestea ar trebui să fie însoțite de factură și o notă în care să indicați produsele pe care doriți să le schimbați sau să le returnați și numărul de cont bancar în care doriți să vi se ramburseze suma de bani.

Reclamații

Suntem dedicați în a va oferi servicii și produse de cea mai bună calitate. Toate mărfurile sunt însoțite de o garanție de 2 ani. În cazul în care există o problemă în acești doi ani, vă rugăm să trimiteți produsul prin scrisoare recomandată (nu în numerar la livrare) înapoi la adresa noastră, împreună cu factura și cu o notă în care să explicați problema.

Adresa noastră este

Frogman - 4650B
Strada Ogorului 3G, Fan Courier
410554 Oradea, Bihor

Aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare (cu excepția week-end-urilor și a sărbătorilor legale). Veți fi informați pe tot parcursul procesului.

Coșul Meu

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.