Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Ciocolată cu lapte Origine Indonezia 65% cacao.
"Cred că un ciocolatier are datoria de a lucra la întregul său produs, de la recoltarea boabelor de cacao și fermentarea lor în plantație, până la prăjirea și transformarea lor odată ajunse în Franța. Excelența atinsă de cei mai mari maeștri ciocolatieri se bazează pe acest perfecționism. Atenția noastră meticuloasă la detalii și pasiunea noastră sunt cele care ne determină să facem mai mult decât să asamblăm pur și simplu grands crus."
Așteptați-vă să fiți surprinși... atunci când veți gusta pentru prima dată ciocolata Bonnat. Așteptați-vă la ceva neașteptat, la o vitrină de arome și la senzații de plăcere pură și catifelată. Experiența vă va face să regândiți tot ceea ce știți despre ciocolata grozavă și despre posibilitățile infinite pe care vi le pot oferi tabletele de ciocolată Bonnat. Această experiență excepțională a început cu viziunea unui artizan desăvârșit și angajat, un ambasador neobosit al artei sale și al științei gustului.
Stéphane Bonnat și-a moștenit viziunea prin tradiția de familie și continuă să o dezvolte prin fabricarea produselor istorice ale Maison Bonnat și prin realizarea lucrărilor sale personale, creând astfel ciocolatele de referință ale secolului XXI, puțin câte puțin. Bine ați venit la Grands Crus d'Exception, premiate cu regularitate la concursurile internaționale!
Fiu, nepot și strănepot de ciocolatieri și cofetari, el este unul dintre cei doi sau trei profesioniști din lume care leagă stăpânirea completă a profesiei sale de originea și calitatea boabelor de cacao. Călător înrăit, a vizitat prima sa plantație la vârsta de 17 ani și a învățat de la fermierii sud-americani tot ce este de știut despre cultivarea de cacao. Ciocolatier și cofetar de profesie, Stéphane poate că a călătorit prin Europa pentru a se instrui cu cei mai buni, dar a învățat, de asemenea, tehnicile unice ale lui Bonnat și secretele unei ciocolate grozave lucrând cu tatăl său, Raymond, în laboratorul familiei.
Informații Suplimentare
Nivelul de cacao | 65% |
---|---|
Ingrediente | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Valorile nutriției | la 100g |
Valoare energetică | 626 kcal / 2596 kJ |
Grăsimi | 49 g |
Proteine | 8 g |
Carbohidrați | 40,5 g |
din care Zaharuri | 30,6 g |
Brand | Bonnat |
Greutate | 100 g |
Categorii | Ciocolata cu lapte, Ciocolata neagra, Bonnat |