0 Lei
×

Înregistrare

Informații despre profil

Datele de conectare

sau autentificare

Prenumele sunt obligatorii!
Numele de familie este obligatoriu!
Prenumele nu sunt valide!
Numele de familie nu este valabil!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este obligatorie!
Acest e-mail este deja înregistrat!
Parola este necesara!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți 6 sau mai multe caractere!
Introduceți 16 sau mai puține caractere!
Parolele nu sunt identice!
Termenii și condițiile sunt obligatorii!
Emailul sau parola sunt greșite!

Termeni și condiții

Termeni și condițiile utilizării site-ului Superlove.ro

 

Aceasta secțiune cuprinde “Termenii și condițiile de utilizare” a site-ului Superlove. Ro, precum și politica de livrare, anularea comenzilor și returnarea produselor comandate pe acest site. Vă rugăm să citiți cu deosebită atenție acești Termeni și Condiții pentru a utiliza site-ul în conformitate cu prevederile acestora.

În continuare, sunt prezentate condițiile în care Superlove.ro vă pune la dispoziție produsele de tip sex-shop prezentate și comercializate pe site.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții sunteți implicit de acord că acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), acceptat în mod tacit, între dvs. și Superlove.ro (operat de către Czech Healthcare s.r.o., Za Farou 49, 66441 Troubsko, desemnat în continuare, drept Prestator).

Prin Client este desemnat orice persoană fizică sau juridică care se angajează într-o relație comercială cu Superlove.ro.

Clienții /Utilizatorii acestui site sunt de acord cu acest set de Termeni și Condiții pe întreg parcursul vizitei derulate pe site-ul Superlove.ro. În calitate de Client/Utilizator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele responsabilități: să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră și despre livrare, astfel încât să vă putem furniza produsele solicitate în cele mai bune condiții și la timp.

Vârsta minimă pentru achiziționarea de produse/vizitarea site-ului

Prin achiziționarea de produse de pe site-ul Superlove.ro declarați că îndepliniți la data plasării comenzii și vizitării site-ului vârsta legală de 18 ani sau mai mult. Dacă se descoperă că nu aveți vârsta legală pentru a cumpăra de pe acest site, Superlove.ro nu va accepta comanda dvs.

Contractul de vânzare-cumpărare a produselor de pe site

Comenzile făcute pe Superlove.ro se supun condiției de acceptare și disponibilitate. Superlove.ro poate opta în orice moment pentru anularea comenzii dvs. Contractul dintre părți îsi începe existent din momentul în care pachetul cu produsele comandate este livrat către Client.

Pentru a comanda produse de pe site-ul Superlove.ro, clientul trebuie să fie major la data plasării comenzii de achiziție (vârsta împlinită să fie de minim 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezintă implicit acceptarea condițiilor comerciale generale și ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Superlove.ro iși rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au furnizat date eronate sau despre care există dubii în legătură cu proveniența și corectitudinea lor. Pentru o cât mai bună relație de natură comercială între părți este obligatoriu ca datele furnizate de către Client/Utilizator să fie reale, corecte și complete.

Protecția și siguranța datelor cu caracter personal

Superlove.ro se supune legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date care transpune acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementează cadrul juridic general al protecției datelor personale la nivelul Uniunii Europene. Datele dvs personale nu vor fi transmise unor terțe părți fără acordul dvs prealabil, exprimat în mod expres.

Politica de confidențialitate

Superlove.ro duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților. Ne angajăm să nu furnizăm datele personale ale clienților către terți și să le folosim numai în scopul pentru care au fost introduse (confirmarea și livrarea comenzii). Este posibil să utilizăm detaliile personale pentru a furniza serviciile pe care le-ați solicitat și pentru furnizarea de buletine informative și notificări legate de promoțiile și campaniile promoționale derulate de către site-ul nostru. În nici un caz aceste informații nu vor fi vândute sau transmise terților fără consimțământul dvs prealabil și exprimat în mod expres.

Utilizam 'cookies' și alte tehnologii doar acolo unde este necesar pentru o cât mai bună funcționare a sistemului de cumpărături. Datele dvs. personale nu vor fi niciodată stocate în 'cookies' generate de sistemul nostru. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresele de e-mail ale niciunui Client/Utilizator unor terțe-părți (persoane fizice sau juridice) și nu vindem, oferim sau facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site cu terții.

Preturile produselor comercializate pe Superlove.ro

Informațiile despre articole și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Pentru calculul facturilor, se vor lua în considerare prețurile afișate în ziua efectuării comenzii. Toate prețurile produselor de tip sex shop comercializate pe Superlove.ro includ TVA, la valoarea facturii adăugându-se taxele de transport. Vă asigurăm că încercăm în permanență să vă furnizăm nu doar cele mai bune produse, ci și cele mai competitive prețuri, astfel încât să îmbinați calitatea superioară cu cel mai accesibil preț.

 Siguranța livrărilor produselor comandate pe Superlove.ro

Livrarea pachetului dvs se va face numai prin intermediul unor companii de curierat legale. Recomandam ca la primirea coletului să semnați de primire pentru ca noi să știm că l-ați primit. În cazul în care nu sunteți la adresa de livrare indicată, firma de curierat/transport vă v-a lăsa un aviz cu toate detaliile care sunt necesare pentru ridicarea coletului. Coletul va fi păstrat de curier câteva zile, iar dacă nu îl ridicați în perioada specificată sau nu se reușește livrarea, pachetul va fi trimis înapoi la noi. Dacă doriți să vă retrimitem comanda, vă aducem la cunoștință că va fi nevoie de achitarea unei taxe suplimentare. Dacă doriți să anulați comanda, vă vom returna banii minus cheltuielile de livrare.

Campaniile de oferte speciale, reduceri, promoții, discounturi și pe baza de cupoane de reduceri

Superlove.ro îsi rezervă dreptul de a termina ofertele în orice moment, fără o notificare prealabilă. În situația în care un client are două sau mai multe cupoane de reducere sau achiziționează un produs care are prețul redus, ar trebui să folosească acel cupon care îi oferă un discount mai mare deoarece reducerile nu pot fi cumulate. Reducerile se aplică la prețul întreg al produselor.

Limitele raspunderii

Toate produsele comercializate pe acest site sunt vândute în conformitate cu specificațiile legale. Prestatorul, compania care operează Superlove.ro, nu poate fi tras la răspundere pentru nici o dăuna produsă datorită folosirii necorespunzătoare a produselor achiziționate de pe acest site. Produsele sau ambalajul produselor pot fi diferite de imaginile afișate pe site. Prestatorul, compania care operează Superlove.ro, nu poate fi tras la răspundere pentru erori sau întreruperi ale acestui site.

Garanția produselor comercializate pe Superlove.ro

Toate mărfurile sunt însoțite de o garanție de 24 de luni. În cazul în care există o problemă în această perioadă, vă rugăm să trimiteți produsul prin scrisoare recomandată (nu în numerar la livrare) înapoi la adresa noastră, împreună cu factura și cu o notă în care să explicați problema. Pentru orice informații vă stăm la dispoziție prin intermediul adresei noastre de email: info@superlove.ro

Politica de returnare a produselor achiziționate de pe Superlove.ro

În conformitate cu legea, aveți dreptul să vă retrageți din contract în termen de 14 zile, fără întrebări. Nu este posibilă returnarea sau schimbarea lenjeriei și a jucăriilor erotice, a mijloacelor de comunicare audiovizuale, a cărților și a revistelor.

 Oricare mărfuri returnate ar trebui să fie trimise înapoi la adresa noastră în ambalajul original intact, prin scrisoare recomandată (nu prin numerar la livrare). Acestea ar trebui să fie însoțite de factură și o notă în care să indicați produsele pe care doriți să le schimbați sau să le returnați și numărul de cont bancar în care doriți să vi se ramburseze suma de bani.

Drepturile de autor asupra conținutului site-ului Superlove.ro

Materialele de pe acest site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descărcate, afișate sau transmise sub nici o formă fără acordul Prestatorului care operează site-ul Superlove.ro.

Legea aplicabilă contractului între părți

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente.

Modificari

Prestatorul care operează site-ul Superlove.ro își rezervă dreptul, la propria discreție, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului, politica de confidențialitate, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Acceptarea termenilor și condițiilor utilizării site-ului Superlove.ro

Utilizarea site-ului Superlove.ro reprezintă o acceptare a acestor Termeni și Condiții, care intră în vigoare la data la care ați folosit pentru prima dată acest site.

Clienții / Utilizatorii site-ului Superlove.ro au obligația de a verifica în mod regulat Termenii și Condițiile de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu modificările aduse acestora, va trebui să încetați utilizarea site-ului nostru. Dacă veți continua să utilizați site-ul, se consideră că dvs, Clientul/Utilizatorul sunteți de acord cu modificările efectuate.

Coșul Meu

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.