×

Înregistrare

Informații despre profil

Datele de conectare

sau autentificare

Prenumele sunt obligatorii!
Numele de familie este obligatoriu!
Prenumele nu sunt valide!
Numele de familie nu este valabil!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este obligatorie!
Acest e-mail este deja înregistrat!
Parola este necesara!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți 6 sau mai multe caractere!
Introduceți 16 sau mai puține caractere!
Parolele nu sunt identice!
Termenii și condițiile sunt obligatorii!
Emailul sau parola sunt greșite!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Barul nostru din Madagascar întruchipează dragostea lui Francois Pralus pentru această insulă plină de culoare. Ne procurăm boabele din Ambaja, în regiunea Sambirano, bogată în arbori criollos.

Marca

Francois Pralus

58,90 Lei

48,90 Lei

Stoc epuizat

Urmăriți disponibilitatea produsului
Notificați-mă când acest produs este din nou în stoc

Detalii

Barul nostru din Madagascar întruchipează dragostea lui Francois Pralus pentru această insulă plină de culoare.
Ne procurăm boabele din Ambaja, în regiunea Sambirano, bogată în arbori criollos.
Ciocolata noastră este atât de bine echilibrată cu aciditatea sa crocantă, fructuozitatea și notele florale.
Nu e de mirare că este cea mai bine vândută ciocolată a noastră.
Tipul de boabe: Criollo

Ingrediente: ciocolată 75% (cacao, zahăr, unt de cacao pur, lecitină de soia nemodificată genetic). A se păstra într-un loc răcoros și uscat, între 16 și 18 ° C. Poate conține urme de nuci sau lapte.
 

"Când eram stagiar la Bernachon, mi-am dat seama brusc că aș putea să-mi fac propria ciocolată din boabe de cacao ".

François Pralus este un maestru ciocolatier de excepție, deoarece este unul dintre puținii din Franța care își fabrică propria ciocolată. În prezent, aproape 100 de tone de ciocolată Pralus sunt fabricate și vândute în fiecare an.

François Pralus lucrează cu boabe de cacao uscate pe care le primește de la cele mai bune plantații de cacao din întreaga lume, în special din America de Sud și Indonezia.

Din aceste boabe excepționale, el produce în jur de 15 soiuri pure și 4 amestecuri.

"Fac totul singur, spune François Pralus, în loc să cumpăr de la furnizori specializați."

Și a mers și mai departe, deoarece acum are propria sa plantație de boabe de cacao în Madagascar .

François Pralus ne dezvăluie unul dintre micile sale secrete pentru a ne da o idee mai precisă despre cum obține aroma potrivită înainte de a începe să fabrice:
"Prepar cacaua în apă, ca și cum aș face un ceai de plante și o îndulcesc ușor cu zahăr, apoi o las să se așeze. Acest lucru îmi oferă o idee precisă despre cum va fi aroma înainte de a lansa procesul de fabricație."

Informații Suplimentare

Nivelul de cacao 100%
Ingrediente cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Valorile nutriției la 100g
Valoare energetică 571 kcal / 2364 kJ
Grăsimi 44 g
Proteine 12 g
Carbohidrați 24 g
din care Zaharuri 2 g
Brand Francois Pralus
Greutate 100 g
Categorii 100% ciocolată, Ciocolata neagra, Francois Pralus

Scrieți Propria Recenzie

Coșul Meu

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.