Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Barul nostru din Madagascar întruchipează dragostea lui Francois Pralus pentru această insulă plină de culoare.
Ne procurăm boabele din Ambaja, în regiunea Sambirano, bogată în arbori criollos.
Ciocolata noastră este atât de bine echilibrată cu aciditatea sa crocantă, fructuozitatea și notele florale.
Nu e de mirare că este cea mai bine vândută ciocolată a noastră.
Tipul de boabe: Criollo
"Când eram stagiar la Bernachon, mi-am dat seama brusc că aș putea să-mi fac propria ciocolată din boabe de cacao ".
François Pralus este un maestru ciocolatier de excepție, deoarece este unul dintre puținii din Franța care își fabrică propria ciocolată. În prezent, aproape 100 de tone de ciocolată Pralus sunt fabricate și vândute în fiecare an.
François Pralus lucrează cu boabe de cacao uscate pe care le primește de la cele mai bune plantații de cacao din întreaga lume, în special din America de Sud și Indonezia.
Din aceste boabe excepționale, el produce în jur de 15 soiuri pure și 4 amestecuri.
"Fac totul singur, spune François Pralus, în loc să cumpăr de la furnizori specializați."
Și a mers și mai departe, deoarece acum are propria sa plantație de boabe de cacao în Madagascar .
François Pralus ne dezvăluie unul dintre micile sale secrete pentru a ne da o idee mai precisă despre cum obține aroma potrivită înainte de a începe să fabrice:
"Prepar cacaua în apă, ca și cum aș face un ceai de plante și o îndulcesc ușor cu zahăr, apoi o las să se așeze. Acest lucru îmi oferă o idee precisă despre cum va fi aroma înainte de a lansa procesul de fabricație."
Informații Suplimentare
Nivelul de cacao | 100% |
---|---|
Ingrediente | cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin |
Valorile nutriției | la 100g |
Valoare energetică | 571 kcal / 2364 kJ |
Grăsimi | 44 g |
Proteine | 12 g |
Carbohidrați | 24 g |
din care Zaharuri | 2 g |
Brand | Francois Pralus |
Greutate | 100 g |
Categorii | 100% ciocolată, Ciocolata neagra, Francois Pralus |