Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Ciocolată 70% din boabe de cacao din regiunea Guayas din Ecuador cu boabe de cafea zdrobite din soiul aromat Arabica din Brazilia (min. 9%). Altitudinea ridicată a regiunii Chiapas și metodele ecologice de cultivare conferă boabelor de cafea o aromă gourmet și un gust excepțional care îi va atrage chiar și pe cei mai pretențioși cunoscători. Din ciocolată se degajă treptat tonuri de cacao prăjită, care bubuie prin aroma de cafea. Prospețimea fructelor și a legumelor completează experiența dumneavoastră. Ciocolata este organică, fără gluten și vegană.
Michel Cluizel vine cu o nouă ediție în 2021, în care evidențiază gustul ciocolatei negre prin creșterea conținutului de boabe de cacao la cel puțin 70%. Cele cu lapte conțin acum cel puțin 47% boabe de cacao. Atunci când face ciocolată, el se preocupă de fiecare pas al fabricării ciocolatei. Acum veți găsi pe ambalaj și numele zonei/plantației sau notele de bază ale aromei.
A primit premii de la concursuri internaționale:
medalie de bronz, Academy of Chocolate, Londra, 2021, categoria "Best Flavored dark bar"
1 Stea, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londra, 2021
pentru predecesorul său Michel Cluizel Noir Café 60%: medalie de aur, Academy of Chocolate, Londra, 2011, categoria "Best Flavored dark bar"
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, boabe de cafea Arabica (9%), unt de cacao. Poate conține urme de nuci, lapte și gluten.
Produs din agricultura BIO, certificare BIO: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Calitate excepțională: Michel Cluizel lucrează îndeaproape cu fermierii și îi sprijină pentru a păstra metodele tradiționale de cultivare și fermentare a boabelor de cacao. Acesta asigură condiții echitabile pentru agricultură și viață. Pentru a păstra aromele specifice, Michel Cluizel folosește prăjirea îndelungată la temperaturi scăzute. Pentru a obține aromele de neegalat ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire. Prăjirea, măcinarea și amestecarea efectivă a boabelor de cacao au loc deja în Franța, la Voiron.
Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca comercială "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, în practică, că folosește în produsele sale:
numai unt de cacao pur, fără adaosuri de grăsimi vegetale,
vanilie Bourbon naturală în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale.
Compania garantează, de asemenea, că nicio materie primă nu a trecut prin procesul de iradiere sau ionizare.
Greutate și dimensiuni: 70g, 161×79×7 mm
Informații Suplimentare
Brand | Michel Cluizel |
---|---|
Categorii | Ciocolată aromatizată, Ciocolata neagra, Michel Cluizel |