Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Ciocolată Michel Cluizel Grand Cru Guayas 70% Portocală - cu coajă de portocală 100 g
Gustul intens al ciocolatei regionale amăruie de 70% este evidențiat de gustul dulce-acrișor răcoritor al cojii confiate din portocale spaniole parfumate. Boabele de cacao pentru această ciocolată provin din regiunea Guayas din Ecuador și sunt caracterizate de o aromă distinctă de cacao cu note piperate. Ciocolata nu conține gluten și este potrivită pentru vegani.
A primit premii la concursuri internaționale:
medalie de bronz, Academy of Chocolate, Londra, 2021, categoria "Best Flavored dark bar"
2 stele, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londra, 2021
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, coajă de portocală confiată 13% (coajă de portocală, zahăr, sirop de glucoză, dextroză), unt de cacao, vanilie Bourbon reală. Poate conține urme de nuci, lapte și gluten.
Calitate excepțională: Michel Cluizel lucrează îndeaproape cu fermierii și îi sprijină pentru a păstra metodele tradiționale de cultivare și fermentare a boabelor de cacao. Acesta asigură condiții echitabile pentru agricultură și viață. Pentru a păstra aromele specifice, Michel Cluizel folosește prăjirea îndelungată la temperaturi scăzute. Pentru a obține aromele de neegalat ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire. Prăjirea, măcinarea și amestecarea efectivă a boabelor de cacao au loc deja în Franța, la Voiron.
Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca comercială "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, în practică, că folosește în produsele sale:
numai unt de cacao pur, fără adaosuri de grăsimi vegetale,
vanilie Bourbon naturală în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale.
Compania garantează, de asemenea, că nicio materie primă nu a trecut prin procesul de iradiere sau ionizare.
Greutate și dimensiuni: 100 g, 161×79×10 mm
Academia de Ciocolată a fost înființată la Londra în 2005. Pe lângă evaluarea calității ciocolatei urmată de premii anuale, principalul său obiectiv este de a motiva producătorii de ciocolată să se angajeze în comerțul echitabil și durabil.
International Chocolate Awards este o competiție internațională independentă care evaluează anual tot ce s-a creat mai bun în lumea ciocolatei de calitate. Scopul său este de a sprijini ciocolatierii inovatori, precum și fermierii care cultivă boabe de cacao de o calitate excepțională.
Informații Suplimentare
Brand | Michel Cluizel |
---|---|
Categorii | Ciocolată aromatizată, Ciocolata neagra, Michel Cluizel |