Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Ciocolata delicată cu un gust rotund și echilibrat se remarcă printr-o aromă plină de cacao cu note lemnoase și un strop de lemn dulce. Această ciocolată de 72% este creată dintr-o combinație atent selectată de diferite tipuri de boabe de cacao din America Centrală, Africa și Java, numită Kayambe.
A primit premii de la concursuri internaționale:
pentru predecesorul său până în 2020: medalie de argint, Academy of Chocolate, 2016, categoria "Best Dark Bean to Bar Under 80%"
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, vanilie Bourbon reală. Poate conține urme de nuci, lapte și gluten.
Calitate excepțională: Michel Cluizel lucrează îndeaproape cu fermierii și îi sprijină pentru a păstra metodele tradiționale de cultivare și fermentare a boabelor de cacao. Acesta asigură condiții echitabile pentru agricultură și viață. Pentru a păstra aromele specifice, Michel Cluizel folosește prăjirea îndelungată la temperaturi scăzute. Pentru a obține aromele de neegalat ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire. Prăjirea, măcinarea și amestecarea efectivă a boabelor de cacao au loc deja în Franța, la Voiron.
Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca comercială "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, în practică, că folosește în produsele sale:
numai unt de cacao pur, fără adaosuri de grăsimi vegetale,
vanilie Bourbon naturală în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale.
Compania garantează, de asemenea, că nicio materie primă nu a trecut prin procesul de iradiere sau ionizare.
Greutate și dimensiuni: 70g, 161×79×7 mm
Informații Suplimentare
Brand | Michel Cluizel |
---|---|
Categorii | Ciocolata neagra, Michel Cluizel |