Formular de conectare
Înregistrare
Informații despre profil
Datele de conectare
sau autentificare
Detalii
Ciocolată neagră fină, cu un post-gust excepțional de lung. O cunoaștere intimă a acestei ciocolate conduce prin aromele de fructe exotice, prin note de fructe uscate, prin gustul boabelor de cacao prăjite, până la un punct culminant de zece minute de ciocolată intensă, care bate recordul. Ciocolata este organică, fără gluten și vegană.
Plantația Mokaya este situată în Mexic, în regiunea Chiapas - leagănul cultivării cacaoi. Încă de acum două mii de ani, Mokay, indienii indigeni locali care trăiau în principal din pescuit, au preparat o băutură din pulpă și boabe de cacao - prima "ciocolată" din lume. Ei o numeau "kakawa".
Dacă doriți să vă oferiți o vizită la plantație din confortul casei dumneavoastră, aruncați o privire la videoclipul de la plantația Mokaya.
A primit premii de la concursuri internaționale:
1 stea - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londra, 2021
medalie de aur, Academy of Chocolate, 2021, categoria "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar"
pentru predecesorul său 66% Mokaya: medalie de argint, Academy of Chocolate, 2013, categoria "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar"
pentru predecesorul său 66% Mokaya: medalie de argint, International Chocolate Awards, 2018 finala europeană, categoria "Batoane negre simple/origine"
pentru predecesorul său 66% Mokaya: medalie de aur - Premiul special - bio, International Chocolate Awards, 2018 finala europeană, categoria "Batoane negre simple/origine"
pentru predecesorul său 66% Mokaya: medalie de argint, Academy of Chocolate, 2019, categoria "Bean to Bar Seasoned"
pentru predecesorul său Ingrediente: boabe de cacao din plantația Mokaya, zahăr, unt de cacao. Poate conține urme de nuci, lapte și gluten.
Produs din agricultura BIO, certificare BIO: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Calitate excepțională: Michel Cluizel lucrează îndeaproape cu fermierii și îi sprijină pentru a păstra metodele tradiționale de cultivare și fermentare a boabelor de cacao. Acesta asigură condiții echitabile pentru agricultură și viață. Pentru a păstra aromele specifice, Michel Cluizel folosește prăjirea îndelungată la temperaturi scăzute. Pentru a obține aromele de neegalat ale ciocolatei sale, Cluizel a testat adesea peste 20 de combinații de metode de fermentare și prăjire. Prăjirea, măcinarea și amestecarea efectivă a boabelor de cacao au loc deja în Franța, la Voiron.
Când vine vorba de ingrediente, Michel Cluizel are cu adevărat grijă. El a patentat chiar și marca comercială "Nobles Ingredients", ceea ce înseamnă, în practică, că folosește în produsele sale:
numai unt de cacao pur, fără niciun amestec de grăsimi vegetale,
vanilie naturală Bourbon în loc de vanilină,
nu folosește lecitină de soia sau arome artificiale.
Compania garantează, de asemenea, că nicio materie primă nu a trecut prin procesul de iradiere sau ionizare.
Greutate și dimensiuni: 70g, 161×79×7 mm
Informații Suplimentare
Brand | Michel Cluizel |
---|---|
Categorii | Ciocolata neagra, Michel Cluizel |