×

Înregistrare

Informații despre profil

Datele de conectare

sau autentificare

Prenumele sunt obligatorii!
Numele de familie este obligatoriu!
Prenumele nu sunt valide!
Numele de familie nu este valabil!
Aceasta nu este o adresă de e-mail!
Adresa de e-mail este obligatorie!
Acest e-mail este deja înregistrat!
Parola este necesara!
Introduceți o parolă validă!
Introduceți 6 sau mai multe caractere!
Introduceți 16 sau mai puține caractere!
Parolele nu sunt identice!
Termenii și condițiile sunt obligatorii!
Emailul sau parola sunt greșite!

Cea mai bună ciocolată Michel Cluizel

2 Articol(e)

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g

    Ciocolată 70% din boabe de cacao din regiunea Guayas din Ecuador cu boabe de cafea zdrobite din soiul aromat Arabica din Brazilia (min. 9%). Altitudinea ridicată a regiunii Chiapas și metodele ecologice de cultivare conferă boabelor de cafea o aromă gourmet și un gust excepțional care îi va atrage chiar și pe cei mai pretențioși cunoscători.

    38,90 Lei

    30,90 Lei

    +

    -

    In stoc

  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

    Plantația Mangaro este situată în zona Ambohimarina, în valea râului Sambirano, în nord-vestul Madagascarului. Și-a câștigat numele de la denumirea junglei care înconjoară cu umbra sa arborii de cacao - Mangamaro "Țara unde cresc arborii de mango". Solul, pe care copacii de mango îl hrănesc de secole, conferă boabelor de cacao un gust exotic unic. Aici se cultivă boabe de cacao din soiul foarte aromat și rar Criollo.

    38,90 Lei

    30,90 Lei

    +

    -

    In stoc

2 Articol(e)

Coșul Meu

Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături.